Zatvorené!!!
Z dôvodu neúnosných opatrení Vlády SR brániacim podnikaniu v gastro sektore
Úprava cien od 1.1.2019
Milí hostia, ďakujeme, že ste s nami boli v roku 2018 a dúfame,
že aj napriek zvýšeniu cien v roku 2019, nám ostanete verní.
My sa budeme snažiť, aby Vám mohol naďalej slúžiť
ten istý personál a aby Vám aj v novom roku u nás veľmi chutilo.
Zmeny cien v roku 2019
MENU = Hlavné jedlo + polievka alebo bez polievky: 4,20 eur
KLUBOVÝ STRAVNÝ LÍSTOK: MENU = Hlavné jedlo + polievka alebo bez polievky: 3,80 eur
POLIEVKA SAMOSTATNE: 1,00 eur
Klubový stravný lístok si môžete zakúpiť už teraz, minimálny odber 15 ks.
V našej kuchyni pripravujeme jedlá, ktoré sú pestré, chutné, nutrične vyvážené, sú ľahko stráviteľné a neodoberajú Vám energiu potrebnú pre telo, práve naopak, Vám ju dodávajú. Počas sezóny používame v čo najväčšej miere potraviny od lokálnych dodávateľov. Jedlá pripravujeme na slnečnicovom oleji, zemiaky a cestovinové jedlá mastíme čerstvým maslom, šaláty extrapanenským olivovým olejom, k dochuteniu jedál používame korenia bez umelých prísad. Na dohusťovanie omáčok a jedál používame zemiakový alebo kukuričný škrob, nie múku, preto je väčšina jedál vhodná aj pre celiatikov.
Za kvalitu jedál zodpovedá: Ján Obšitník
Váha jedál: Polievky 330 ml, mäso 100-150 g, zelenina 150 g v surovom stave, prílohy: zemiaky, ryža 150 g, šalát 20-40 g,Cestoviny 300 g.
Takisto pripravujeme rôzne druhy obložených mís a chlebíčky po telefonickej dohode.
Kompletná ponuka jedál na www.sokol-presov.sk
U nás môžete platiť bankovou kartou, stravnými lístkami a elektronickými jedálnymi kartami spoločností:
Calio, UP Slovensko, DOXX, Ticket Restaurant a Vaša Slovensko.
Alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2. Kôrovce a výrobky z nich. 3. Vajcia a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich. 5. Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7. Mlieko a výrobky z neho. 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10. Horčica a výrobky z nej. 11. Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l, Vlčí bôb a výrobky z neho. 14. Mäkkýše a výrobky z nich.
Reštaurácia Sokolovňa, Kpt. Nálepku 2860/6, Prešov IČO: 44779925
KONTAKTY: Objednávky akcií: 0918 66 56 37, e-mail: krisandova.maria@gmail.com
Rezervácia stolov: 0911 99 06 51, info@sokol-presov.sk